Waar kun je adverteren via busreclame in Nederland?

Reclame op de bus ziet u overal in Nederland. Geen wonder, want busreclame werkt, voor zowel grote adverteerders als kleinere adverteerders. Miljoenen Nederlanders zien dagelijks de bus rijden, en dus mogelijk ook uw toekomstige reclame. One Media is een bekend mediabureau die bemiddeld in busreclame.

Busreclame Den Haag

Zomaar even een busreclame voorbeeld uit Den Haag. Een bekende leverancier van busreclame in de regio Haaglanden is HTM. De bussen van dit vervoersbedrijf rijden in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin, Voorburg, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, en de omgeving hiervan. U heeft de keuze uit een bus te voorzien van reclamestickers of het plaatsen van reclameposters in de bus zelf.

Adverteren op de achterkant van bussen

De meeste bussen bieden de mogelijkheid om te adveterteren op de achterkant van de bus.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende vlakken, zoals de achterkant van bussen, boven de ramen of een reclame-uiting op de hele bus van top tot teen. Je kunt van busreclame dus een echte eye catcher maken!

Adverteren met flyers in de bus

In Nederlandse bussen zijn vele plekken te vinden waar ruimte is voor flyers. One Media heeft vele concepten klaarliggen die specifiek gemaakt zijn voor adverteren met flyers in de bus. Mensen hebben in de bus veel tijd om deze flyers te lezen, waardoor dit reclame type enorm interessant is.

Kleine lettertjes & busreclame offerte

Reclame in de bus moet uiteraard voldoen aan de regels daaraan gesteld door de Reclame Code Commissie. Daarnaast is het doorgaans niet toegestaan om reclame te maken voor politieke instellingen, alcohol, tabak of geloofsovertuigingen. Onze accountmanagers helpen je graag met een overzicht van de regels of een busreclame offerte.